L’Associació de Periodistes celebra la posada en marxa del Consell assessor d’IB3

L’entitat, integrada a la FAPE, creu que aquest òrgan ha de servir per consensuar un nou model on estigui garantida la independència i pluralitat de l’ens públic.

L’Associació de Periodistes de les Illes Balears (APIB), integrada en la Federación de Asociaciones de Periodistas de España (FAPE), espera que la modificació de la Llei de la Ràdio i Televisió Pública IB3, amb la que s’ha canviat el procediment per la designació de la direcció de l’ens, no resulti una maniobra per mantenir les ingerències polítiques a IB3 i que un pic triada la nova direcció aquesta es posi a treballar amb tots els col·lectius implicats per consensuar un model de mitjans de comunicació públics on hi estigui garantida la independència i pluralitat de l’ens.

En aquest sentit, l’APIB veu esperançador i valora positivament la posada en marxa del Consell assessor d’IB3 com un espai on canalitzar el debat necessari sobre el model de mitjans públics necessaris per les Illes Balears i confia en estar present en aquest òrgan assessor com a representant del sector professional. L’Associació de Periodistes es posa a disposició dels professionals i de les institucions per començar a fer feina en la definició d’una proposta per un nou model per a IB3.

La FAPE és la institució a Espanya que més periodistes representa. Lluita per un periodisme de qualitat amb el suport de més de 21.000 associats.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s