L’APIB transmet als grups parlamentaris les necessitats d’IB3

image
L’Associació de Periodistes de les Illes Balears (APIB) s’ha reunit amb tots els grups parlamentaris per tractar amb ells el futur d’IB3 i transmetre’ls els principals problemes de l’ens públic. L’APIB veu positiva la predisposició de tots els partits per millorar el model   celebra la coincidència de la majoria parlamentaria en donar protagonisme al Consell Assessor.

El moment és idoni per aconseguir un IB3 independent del poder polític. I per això fa falta voluntat que els propis partits han volgut transmetre’ns a les reunions. Ara s’han de posar d’acord entre ells per a que això no quedi en paper banyat. Davant les coincidències animam als partits a superar els obstacles partidistes i apropar postures per arribar a acords.

Una de les coses que s’ha proposat als grups parlamentaris es que el Consell Assessor pugui proposar candidats a la direcció General d’IB3. Així es deixaria que els professionals creïn el model amb un director que no haurà estat proposat per cap partit polític.

També s’ha exigit que a la web de l’ens públic ha de sortir publicat i desglossat  el seu pressupost  i a què es destina. Com a empresa pública que pagam tots, qualsevol ha de saber on van els seus doblers.

Des de l’APIB els hem fet arribar un document amb diverses propostes i problemàtiques de l’ens públic i desitgem que el document pugui servir i ajudar- los per tal de  millorar IB3.

Un comentario en “L’APIB transmet als grups parlamentaris les necessitats d’IB3

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s